Door te klikken "Aanvaarden", gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacybeleid en cookiebeleid voor meer informatie.
Terug naar de website

Wat is het Microsoft Power Platform?

Digitale transformatie is een topprioriteit geworden voor bedrijven in alle sectoren en de vraag naar low-code oplossingen die snelle applicatieontwikkeling mogelijk maken groeit. In de snelle bedrijfsomgeving van vandaag hebben organisaties efficiënte en flexibele oplossingen nodig om de productiviteit te verbeteren, processen te stroomlijnen en kosten te verlagen.

Het Microsoft Power Platform is een low-code platform dat bestaat uit een verzameling van tools waarmee je zakelijke apps kunt bouwen, processen kunt automatiseren, gegevens kunt analyseren en virtuele agenten kunt maken. Het platform is ontworpen om iedereen in een organisatie in staat te stellen om op een intuïtieve, collaboratieve en uitbreidbare manier efficiënte en flexibele oplossingen te creëren.

Een overzicht van de tools binnen het Microsoft Power Platform

Waarom het Microsoft Power Platform?

Een overzicht van de tools binnen het Microsoft Power Platform

Enkele feiten over het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform is ontworpen om samen te werken met andere Microsoft-producten, zoals Microsoft 365, Dynamics 365 en Azure. Het biedt ook integratie met honderden andere services via connectoren.

Het Microsoft Power Platform zelf bestaat uit de volgende vijf tools:

Een overzicht van de tools binnen het Microsoft Power Platform

Met deze tools kun je gegevens analyseren, apps bouwen, taken automatiseren, chatbots maken en websites ontwerpen, innovatie versnellen en kosten verlagen, allemaal binnen één platform. Het doel is om gebruikers in staat te stellen innovatie te stimuleren en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Het Power Platform is echter meer dan de som der delen. Het is uitbreidbaar, kan verbinding maken met verschillende apps en stelt je in staat om aangepaste connectoren te maken. Met zijn intuïtieve drag-and-drop interface en kant-en-klare sjablonen stelt Power Platform gebruikers in staat om eenvoudig applicaties op maat te maken, zelfs zonder specialistische technische vaardigheden.

Van het automatiseren van routinetaken met Power Automate tot het maken van interactieve rapporten en dashboards met Power BI, het platform stelt bedrijven in staat om hun activiteiten te optimaliseren, data gestuurde beslissingen te nemen en hun digitale transformatie te versnellen.

Waar positioneert het
Microsoft Power Platform zich?

Het Microsoft Power Platform positioneert zich naast bestaande software systeem zoals:

Waarbij je in het Power Platform gebruik kan maken van Connectoren die op de meest courante software systemen kan connecteren om data op te halen en weg te schrijven. Hierdoor heb je het beste van twee werelden, waarbij de standaard processen opgevangen worden door je bestaande bedrijfssoftware(ERP, CRM, …) en de bedrijfsprocessen die wat meer flexibiliteit vragen en ook onderhevig zijn aan verandering worden afgedekt door het Power Platform.

Vaak zijn dit ook de processen die uw organisatie uniek maken of een competitiefvoordeel opleveren. Helaas zien we vaak dat deze processen beheerd worden in Excel met alle gevolgen van dien… Tijd om ook deze processen op een professionele en moderne manier te beheren!

Laat je via onderstaande knop inspireren door alle oplossingen die we reeds voor onze klanten gebouwd hebben in het Microsoft Power Platform!

Alle oplossingen